Vestre kirkegård

Takster 2017      Find gravsted

Vestre kirkegård - eller Assistens kirkegård

Vestre kirkegårde blev indviet i 1936, som hjælpekirkegård til Gamle kirkegård, der var fuldt belagt. Heraf tilnavnet Assistens kirkegård, som kirkegården også kaldes. Vestre kirkegård er tidstypisk for perioden den blev tegnet i og er stramt opbygget. Der kan erhverves traditionelle kistegravsteder og små urnegravsteder på Vestre kirkegård. Dog kan der ikke erhverves nye kistegravsteder i den nordligste og den sydligste ende af kirkegården, da kirkegården er under omlægning. Græs og blomstrende stauder plantet på ledige gravsteder bruges i denne proces.

Gravstedsformer på Vestre kirkegård:
Traditionelle kistegravsteder og Små urnegravsteder

Traditionelle kistegravsteder Gravstederne kan erhverves med 1 til flere gravpladser, og må anlægges efter eget ønske, dog må gravmindet ikke være skæmmende eller upassende. Urner kan også nedsættes i et traditionelt kistegravsted. Gravstederne er omkranset af en stedsegrøn hæk, som kirkegården holder klippet.

Små urnegravsteder
Gravstederne er beregnet til en eller flere urner, og må anlægges efter eget ønske, dog må gravmindet ikke være skæmmende eller upassende. Gravstederne er omkranset af taxhæk, som kirkegården holder klippet

Oversigtskort

Hent oversigtskort som en PDF-fil