Pilgrimsvandring

NYHEDER OMKRING PILGRIMSVANDRINGEN

FRA MANDAG D. 10. TIL TORSDAG D. 13. JUNI 2019

Program:

Vandringen foregår på Hærvejen. Vi kører i fælles bus til Læborg Kirke, hvor vi starter pilgrimsvandringen med fællessang og får gode ord med på vejen.

Undervejs synger vi morgen og aftensang, og i løbet af dagene gives der plads til kulturhistorie, stilhed og fordybelse under ledelse af Rie Mortensen.

Vi skal overnatte på Hærvejens Herberger, og det koster kr. 100,- pr. overnatning. Vi spiser husets aftensmad og morgenmad på herbergerne, pris ca. kr. 150,- . Den ene af dagene, skal vi dog selv sørge for mad, men det gør vi i fællesskab. Vi skal også medbringe madpakker m.m. til måltider i løbet af dagen, da indkøbsmulighederne undervejs er begrænsede.  Vi slutter vandreturen i Røde Kro, hvorfra vi kører hjem i fælles bus, torsdag d. 13. juni sidst på dagen.

Pakkeliste: 1 let vandrerygsæk, der passer til dig, en let sovepose evt. en oppustelig hovedpude. rummelige vandresko eller støvler, gode sokker og et par lette skiftesko (badesandaler?), vandrebukser som kan tilpasses vejret, undertøj, nattøj og et par fritidsbukser, 1-2 t-shirts, en lun trøje, regntøj samt toiletgrej og et letvægtshåndklæde. Alt i alt siger ’tommelfingerreglen’ at man aldrig skal bære mere end 10 % af sin kropsvægt i rygsækken. Det er tilrådeligt at medbringe tøj m.m., der er hurtigt tørrende. Læs gode råd ”Før turen” vedr. beklædning og udstyr på haervej.dk eller spørg Rie Mortensen, tlf. 2028 3091.

HUSK AT TILMELDE DIG!

TRÆNINGSTURE SØNDAG D. 14.04 OG SØNDAG D. 05.05.

Pilgrimsvandring fra mandag den 10. juni til den 13. juni 2019

Som før omtalt i Kirkebladet arrangeres der en Pilgrims vandretur for alle, der har lyst til at opleve roen, langsomheden og naturens kræfter. Måske vil du opdage noget om dig selv, som du ikke før har været bevidst om.

Det er vigtigt, at du kan holde ud at gå 18-20+ km om dagen.

Afgang d. 10.06. fra N.I. Møllers plads kl. 13. Hjemkomst til N.I. Møllers plads 13.06. i løbet af aftenen.

Der må beregnes en udgift til fortæring og overnatning. Transporten er gratis, den betales af Brande Menighedsråd.

Tilmelding til Rie Mortensen, tlf. 2028 3091 eller via mailadr. immo@km.dk, hos hvem der også kan hentes nærmere oplysninger om pris for overnatning og fortæring.

Træningsture søndag, d. 14. april og søndag d. 5. maj.

Afgang fra Sognegården kl. 13 begge søndage. Hjemkomst sidst på eftermiddagen.

Tilmelding til Rie Mortensen . tlf. 2028 3091 eller via mailadr. immo@km.dk