Konfirmationer i 2019

Brande kirke

Konfirmationsforberedelsen vil – ligesom i år – tage udgangspunkt i de nuværende 6. klasser på henh. Dalgasskolen og Præstelundskolen. Forberedelsen begynder i samme uge som skoleåret.

Konfirmationsforberedelsen kommer til at ligge om torsdagen kl. 7.45-8.45 for tidl. 6A og 6B fra Dalgasskolen og kl. 9.00-10.00 for tidl. 6A og 6B fra Præstelundskolen. Da skoledagen om torsdagen først begynder kl. 10.10 kommer der ind imellem fællestimer, hvor vi bruger begge timer til fælles undervisning.

Fordelen er rent pædagogisk, at konfirmanderne allerede kender hinanden. Desuden betyder det, at konfirmationsdatoerne kan meldes tidligere ud, da vi ikke længere skal vente på klassedannelsen i 7. klasse.

Fra 2019 samler vi – som noget nyt - konfirmationerne på de to første weekends i maj, så der både er konfirmation lørdag og søndag.

Tidl. 6A-klasse fra Dalgasskolen har konfirmation lørdag den 4. maj, kl.10.00 (v/Marianne Holst-Larsen).

Tidl. 6A-klasse fra Præstelundskolen har konfirmation søndag den 5. maj, kl.10.00 (v/Marianne Holst-Larsen).

Tidl. 6B-klasse fra Dalgasskolen har konfirmation lørdag den 11. maj, kl.10.00 (v/Arne Holst-Larsen).

Tidl. 6B-klasse fra Præstelundskolen har konfirmation søndag den 12. maj, kl.10.00 (v/Arne Holst-Larsen).

Ovenstående ordning gælder for konfirmation 2019.

Uhre og Skærlund kirker

Konfirmation er altid Kristi Himmelfartsdag kl. 9.30 i Skærlund og k. 11.00 i Uhre.

I 2019 er det 30. maj (v. Arne Holst-Larsen).