Jobopslag Brande Kirkegårde

Klik på nedenstående link:

Brande Kirke's Menighedsråd

Gartnere

Brande Kirke's Menighedsråd, Brande, Uhre og Skærlund

Friske og energiske kirkegårdsgartnere søges!

Er du let omgængelig, smilende, serviceminded og holder af at arbejde sammen med dine kolleger, er det dig vi mangler!

Dine arbejdsopgaver bliver primært vedligeholdelse og pleje af gravsteder og grønne områder på kirkegårdene i Brande, Uhre og Skærlund.

Der er to ledige stillinger, og mulighed for fastansættelse.

Udover nedenstående opgaver, kan der også blive tale om vintertjeneste:

• renholdelse og ukrudtsbekæmpelse på løse og faste belægninger
  • klipning af hække
  • plantning og beskæring af træer, buske og stauder
  • gravkastning
  • grandækning af gravsteder
  • betjening af mindre gartnermaskiner

Du skal kunne trives med at skuffe og rive flere dage i træk, og forholde dig rationelt til dine arbejdsopgaver.

Hvis du ikke er faglært gartner, forventes det, at du er villig til at efteruddanne dig. Jobbet er fysisk krævende, og foregår udendørs i alt slags vejr. B-kørekort er nødvendigt.

Ansættelse: marts 2019.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med 3F, samt fællesoverenskomsten mellem OAO og Finansministeriet. Faglært gartner: 148 kr./t. 37 timer pr. uge.

Vi tilbyder dygtige, hjælpsomme kolleger, et arbejdsmiljø, der er sikkerhedsmæssigt i orden, gode personalefaciliteter, det rigtige udstyr, tøj- og frugtordning.

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig!

Ring gerne til kirkegårdsleder Rikke Nørulf, tlf.: 2371 5317, og hør nærmere.

Ansøgningsfrist: fredag d. 15. marts 2019 og kun via Jobindex.